Min allra bästa julklapp

Kategori: Allmänt

Kommer alltid att vara min söta lilla Munsboro Dice. För två år sen fick jag min älskling och det är det bästa som någonsin har hänt mig. Han har lärt mig så sjukt mycket och jag önskar att han kunde vara min för alltid. 
 
Pussar till min sötisss
 
 

15 jävla år!

Kategori:

Lite efter alla an Firas ganska ensamt. Ingen vill träffa mig eftersom jag är sjuk, så massa folk har bara dumpat av mina presenter på bron. Haha! Kan visa senare vad jag har fått :)

Just nu så sitter jag och ser min älskling på tv, gaah

 

Sista dagen som fjortis

Kategori:

Spenderas med ett Harry Potter maraton i magsjuka. Fyfan

 

Jullov!

Kategori:

Öööverlycklig tjej här. Äntligen lov! Shit vad skönt.

Ska försöka hinna göra så mycket roligt som jag bara hinner, dock så ska jag jobba lite också. Ikväll så ska jag nog bara sega framför Tvn och bara ta det lugnt. Ha ett bra lov mina vänner för det ska jag ha! (Skulle ha publicerats för typ en vecka sen, men det dampar)

Kort Dag

Kategori:

Slutar snart och då är det bara hem, packa ihop grejerna och lasta hästarna. För ikväll står hoppträning på schemat! Kommer bli super bra, bara Danne är på humör så.

 

Fikamys med klassen!

Kategori:

Onsdag 19/12

Kategori:

Kaos Dag

Kategori: Allmänt

 
 
 

Idag efter några lektioner pratade alla om att det brann i en frisörsalong på byn. Som kanske alla redan vet. Men ialla fall så gick vi ut, och det var svart rök över hela byn. Sen så gick vi dit för att kolla och det brann helt sjukt mycket! Stackarna som bodde där.
 
Sen så fick jag även reda på att min älskade lillebror ligger på sjukhus och fick åka in med ambulans idag. Herregu, jag blev så grymt rädd. Men det är ingen fara nu, men han brukar få nånting som kallas feberkramp. Och det är så sjukt obehagligt, ucsh. När jag var kanske 8-9 år fick han det för första gången och det var bara jag och Anna hemma, så jag fick ringa ambulansen och allt medans hon hjälpte han. Det ser så sjukt läskigt ut, han är bara helt borta, bara skakar och man får ingen ögonkontakt med han. Nä usch och blä för det. Som tur är gick det bra och han får komma hem imorgon!
 
Har även fått mig en ny mobil, blev en iphone 5. Så som sagt, har det hänt mycket idag. Men nu ska jag ut till mina sötis pållar! Eller ska jag säga bananer? Jajaa, hörs

Lucia Vaka

Kategori: Allmänt

 
Avlideeeeer, kan inte sluta se 90210 bara för att han är med.. dreglaaaar
 
Till det seriösa då. Nu har jag just gjort klart det sista plugget för i år, skönt! Har hunnit sova i soffan ett litet tag också. Min sötis till Mamma ska rida Danne idag. Så jag ska snart ut och mocka, sen ska jag till Elvira. Vi ska gå ut på byn och köpa massa Cola, Red bull, å grejer, sen ska vi lucia vaka några stycken hemma hos hon. Kommer vara död imorgon på skolan, men vi har bara luciatåg och Vollyboll-turnering så det gör inget. Nu ska jag ut, vi hörs my readersssss. Peace out

Less

Kategori: Allmänt

6 December

Kategori: Allmänt

 
Jag, Anna och Erica var lite onyttiga idag. Tehe!
 
Vet inte riktigt hur det blir idag, för ingen verkar kunna hämta mig från träningen ikväll. Har bara skjuts dit med hästarna.. Så vet inte hur det blir och jag vill verkligen hoppträna idag! ååh. Ialla fall så kommer det ett nytt avsnitt Vampire Diaries idag/natt. Perfekt!

Hästfridag

Kategori: Allmänt

Idag blev en plugg dag, jag och Caj for hem till mig och gjorde egen mat, sen pluggade vi. Hon for för ett tag sen, så nu sitter jag och pluggar lite Svenska och No. Blä för det. Men ialla fall så fick Danne en vilodag idag, har inte ens träffat han nånting idag eftersom att jag är hos pappa :( 
 
Nu tänker jag gå ner och fixa nå gott att äta, annars går det inte att plugga typ. Pussspåer!
 

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

 
Har sovit halva dagen och hunnit se julkalendern med mina gulliga bröder. Nu väntar jag på skjuts till min söta pålle, mamma slutar jobba snart, så jag åker med hon. Funderar på om jag bara ska ut en sväng i skogen med han, eller om jag rider i ridhuset. Vi får se.
 
Sen när jag kommer hem blir gomiddag och sen se solsidan. Nu kom min skjuts, pussss

Så blev min kväll igår

Kategori: Allmänt

Hottie

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 

Första December

Kategori: Allmänt

 
Kom just hem från Ab nian, vill bara köpa allt som finns där. As jävla snygga Kingsland koftor, täcken till Danne, Schabrak, waaa. Men jag köpte faktiskt inget, jag höll bara Erica sällskap. Nu är jag hemma och ska krypa ihop i mitt varma täcke och gå i ide eller nå, för jag orkar seriöst inte den här jävla kylan. BLÄ 
 
Ikväll så ska jag nog till Erica och mysa på där med några fina tjejor. Blir nog bra!