Piteå

Kategori: Allmänt

Hej sötisar. Är ganska dött här, men jag hinner nästan aldrig blogga. Idag så har jag ialla fall varit i piteå hos läkaren, så jag slapp skolan. Skönt! Ikväll så ska jag till mamma och äta middag med Emmeli och Nils som kommer hit från Vännäs. Annars har jag inget speciellt planerat för i helgen!
 
 
Nu ska jag se det nya efterlängtade avsnittet av The vampire diaries, yesyesyes. 
Vad jag har hört, så ska hon som vann OS i gymnastik (hon på bilden) vara med i det här avsnittet. 
Fatta att hon får träffa alla snyggisar som är med.. döööö
 
Pusspåer

Jag vill bort

Kategori: Allmänt

 
 
 
Helt allvarligt, jag skulle kunna göra vad som helst för att fara utomlands just nu. Det är så jävla äckligt väder, det är svin halkigt och det regnar, det finns inte ens nån snö och det är snart december. Tänk att åka bort å bara sola och bada! ♥
 

HELG

Kategori: Allmänt

 
Bääst med helg. Igår så var det hoppträning och Danne var grymt fin som vanligt! Men lite väl pigg var han. Anton kom till Älvsbyn så han följde dit och for hem efter träningen. Hann rida Maffe lite snabbt också, blev lite stressigt!
 
Slutade halv 12 idag, skönt som fan. Mammi och Micke är i stockholm nu, så jag och Johanna är ensama hemma ihelgen. Så ikväll tar vi en myskväll med lite gott och ser en film eller nå. Men imorgon så blir det att hitta på nå med Caj!
 
Jag blev så jävla arg när jag märkte att det inte har kommit ett nytt avsitt med VD som det skaa göra idag. Faan å

Tisdag 20/11

Kategori: Allmänt

Har bildbrist, så ni fick en gullig bild på min snygging
 
Känns lite dött här på bloggen. Men ialla fall så hade jag hoppträning igår, men Danne fick vila från den och gick bara ett lite lugnare pass i ridhuset, eftersom att han har hoppträning på Torsdag. Så jag fick träna Bravour som jag inte har ridit på ungefär två månader och han var ett sär. Så jag flög av en gång för att han bara bockade och bockade, men det gick bättre sen!
 
Idag så har Danne haft en vilodag, för jag har varit i Luleå. Såg Twilight en gång till med Anton, för han hade inte sett den. Sen så följde jag ett tag till Alvik där han bor och sen så for jag hem igen. Nu är precis klar med hästarna, så nu ska jag sovaa. Fan vad skönt, pussspåer!

Twilight breaking dawn part 2

Kategori: Allmänt

 
Nu åker jag och ser den nya Twilight filmen med några söta, woop woop

Bäst

Kategori: Allmänt

 
Fina ponny!
 
 

Kvällstur med min älskling!

Kategori: Allmänt

Treat me like a joke and i'll leave you like it's funny

Kategori: Allmänt

 
Efter skolan idag drog jag och Caj till Luleå, fick med mig ett par vinterskor hem och det var därför jag for dit, så det var ju bra. + att vi träffade lite trevligt folk där! Nicee.
 
Nu ska jag ut till hästarna, Danne ska ridas och sen så ska det mockas osv. Nödvändigt inlägg och sånt, Pusshej!

Hoppträning

Kategori: Allmänt

 
 
Gick helt okej på träningen. Ponnyn skötte sig helt perfekt, men jag vettefan vad ryttaren höll på med. Hade ingen känsla alls, sen sista rundan var mycket bättre. Men jag hoppade inge högt. Men Danne var super, han är så duktig! Men jag måste skärpa mig, tuffa till mig lite. 

We're too young to know about forever

Kategori: Allmänt

Saknar mitt långa hår.. Buhu
 
Båda pållarna skötte sig bra idag, lill Maffe såg ut som en riktig dressyr ponny. Han är så himla rolig att träna dressyr med! Vill bara ut och tävla, ska bara kapa mina ben, brb. Ungefär så.. 
Jomen Danne skötte sig också, men pigg som satan. Fast han var ända grymt fin, bäst ponny. Däremot så gick min ena ridstövel sönder, så jag fick rida klart Danne i bara sockar. Tehee. Måste laga dom, men som tur är har jag mina andra!
 
Bakade världens snyggaste tårta till pappsen, så snäll jag är. Är ju hans dag, så måste bara säga att jag älskar dig pappi! ♥
 
Nu ska jag försöka dra mig från datorn och mot min nybäddade sköna säng. Är så sjukt trött, men det är ju bara det att jag sitter och lyssnar på One Directions nya album, så tar mig ingenstans.. Haha, men godnatt på er ialla fall!
 

YESYESYES ♥

Kategori: Allmänt

 
Sitter och lyssnar på deras nya album, bäst! ♥ 
 
Blev ingen tävling för mig.. Det blev nå tjorv om att jag inte tävlade igår, men då var jag ju på grans. Så det sög ju. Men jag hade tänkt spendera min dag i stallet, perfekt!

FREDAG ♥

Kategori: Allmänt

 
 
Idag så slutade jag 11:40. Nice! Men såklart så missade jag bussen hem, så jag fick vänta i två timmar på den. wä. Men Danne skötte sig super idag, lite stuttsig på vägen hem. Däremot så lärde jag mig att man inte ska rida i gummistövlar när det är så här helvetes kallt, har förfryst fötterna. Fyfan vad ont det gjorde. 
 
 
Nu är min sötis Caj här! Så nu tänkte jag vara lite social med hon. Nä, jag ska hämta cola. Mehee
 
pusspåer
 
 

Snart helg!

Kategori: Allmänt

 
Woopwoop. Känner att helgen kommer bli bäst! Imorgon kommer Caj och sover här, vi har ju våra planer. Kommer ha en riktig myskväll! Sen på lördag så kanske jag följer med på öppethus på grans. Sen söndag så är det ju tävling som gäller, taggad till 1000.
 
Idag så har Danne haft sin vilodag för den här veckan, så jag åkte till stallet ändå och hopptränade Nalle. Var inte riktigt min dag idag, vet inte riktigt vad jag höll på med egentligen.. Men jaja, en dålig dag helt enkelt! Ponnyn skötte sig bara bra.
 
Då vet ni det ialla fall, pusssspåer
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

 
Är så grymt trött, så jag ska lägga mig i sängen och somna i fysikboken. Ska bara försöka läsa lite först.. Jävla plugg

Saknar min älskling

Kategori: Allmänt

 
 
Fina Rekyl. Det var så enkelt på B-ponny tiden! Nu är allt så komplicerat. 
 Så underbart fin ponny ♥

Sant

Kategori: Allmänt

Hemma

Kategori: Allmänt

 
             Åker till min sötis nu, eller snart!
 
Ehm ja, jag har ju varit i Kåbdalis i helgen. Men var typ ingen där, eller jo Adam och David. Men dom for hem igår på dagen. Så hann bara vara med dom i Fredags.
 
Men nu är jag ialla fall hemma och ska börja dra mig mot min finis. Han hade smitit från hagen, så vi måste laga den. Dampen.. Men jag skriver mer ikväll! pusss

Kåbdalis

Kategori: Allmänt

 
Herregu, vi ska alltid överdriva och köpa för mycke go saker. Man ser inte så bra, men där bak är det typ godis för 100 spänn. Haha, vilka tjockisar vi är! Blev ialla fall en jätte bra kväll där och det blev så att jag sov där ändå!
 
Kom nyss hem från stallet, Danne var helt underbar idag. Lite väl pigg, men han var ändå jätte duktig.
Nu ska jag packa mitt pick och pack å dra till Kåbdalis över helgen. Kommer bli grymt mysigt! Pussshej

Far och käkar pizza med mina söta vänner!

Kategori: Allmänt

 
Sen drar vi vidare på en myskväll hos Anna och Moa. Men jag måste till stallet senare ikväll för att ta in Danne, så jag sover nog hemma. Hörees
 

Planer för imorgon

Kategori: Allmänt

Har lite bildbrist, så min sötis får stå för den. Och juste, nu är jag och Danne är anmäld till våran första tävling för i år. Wihooo
 
Blev så att Adam kom hit ikväll. Vi gjorde väl inte så där jätte mycke, typ pratade och såg film. Sen när han for hem så såg jag och Anna nån ny serie som har kommit ut. Vet inte vad den heter, men bra var den då.
 
Men ialla fall så, imorgon så ska jag göra bort stallet på dagen, för kvällen kommer spenderas med mina bästa tjejer hos Anna och Moa. Vi ska vara flera stycken där och ha en liten ''tjejkväll''! Det kommer bli perfekt.
 
Nu ska jag se Never Back Down 2 och sen ska jag sova. punkt. Godnatt!