One Direction

Kategori: Allmänt

 
Förresten, måste bara säga att jag ääälskar deras nya låt!! Man blir så glad av den. Så lyssna och njut!
 
 

Söndag.

Kategori: Allmänt

 
Ehm, ja, idag så vaknade jag typ halv 3. Seriöst? halv 3?! onödigt. Men om ingen väcker mig, så kan jag nästan sova hur länge som helst.. Men jaja, då gick jag ut till hästarna och tog ihop sommarhagarna och fixade vinterhagarna. Våra hästar går ju på lösdrift, fast dom har typ ett vindsjul som dom kan gå in i när som helst. Men nu har vi gjort en box till Danne där inne, så att han får sova inomhus. Jag tror det kommer bli as bra!
 
Sen så har jag också hunnit packa mitt pick och pack å dragit till pappi. Så nu sitter vi och myser till en film. Och juste, min söt bror har fyllt år och jag missade det eftersom jag var hos mamma.. Så imorgon ska han få 7 paket sånna här fotbolls kort typ. När jag var liten var det pokemon, men nu är det tydligen fotbollskort. Men jaja, puss på min bror som är hela 5 år nu!! ;)
 
Maxieee ------>

Ny blogg.

Kategori: Allmänt

Jag tyckte att min gamla blogg var så klottrig och sådär, så nu har jag gjort en ny. Så det blir som en helt ny ''start''. Vet att det fortfarande bara är typ vitt överallt, men jag jobbar på designen men den är inte riktigt klart än.
 
Ja, för er som inte vet så mycket om mig eller nåt sånt, så ska jag dra en kort liten sammanfattning.
 
Jag är 14 år (snaart 15, fyller år 28 december..), så man undrar ju hur bra mina föräldrar är på att planera egentligen.. Men ialla fall så har jag en ponny, som jag hopptävlar med. Jag har hållt på med hästar så länge jag bara minns, men jag fick min första ponny när jag var 12 år. Förra året var jag väldigt lat och pluggade nästan aldrig, men nu i 9:an har jag börjat skärpa till mig. Och det går åt rätt håll faktiskt :) Jag umgås ofta med mina vänner, dom är bäst. Jag älskar serien ''The vampire diaries'', sååå mycket bättre än twillight skiten. Jag har sett alla säsonger minst 4 gånger..
 
Haha men nu vet ni det, men egentligen så är det nog bara mina vänner och familj som läser min blogg, så dom flesta visste säkert redan allt det där.
 
Nu ska jag slå på lite Vampire Diaries och somna till det, pussshej. Och börja gärna läsa denna blogg!!
 
Har lite bildbrist.
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.