TP

Kategori:

Äntligen helg!

Kategori:

Om några dryga timmar så tar jag helg, skönt. Jag gissar på att det här blir en stallhelg för min del, Danne behöver ridas flera timma varje dag så han inte har damp i Boden på söndag. Sen ska jag rida några andra hästar också, sen ska Danne badas och bli lite fräsch. Så får se hur mycket annat jag kommer hinna med!

Förresten!! Min One Direction biljett har kommit, 54 dagar kvar nu!


Torsdag 14/3

Kategori:

Kaos

Kategori:

Jag får snart panik, tiden räcker knappt till. Är massor i skolan, måste läsa ut en engelsk bok till på Fredag. Sen har vi massa np snart, ohherre vad kasst det kommer gå.. Så måste plugga på det. Sen ska vi läsa en svensk bok + att jag inte är klar med min so-uppgift än. Sen så har vi tp efter skolan nästan varje dag, har också moppekurs två dagar i veckan. Så jag kommer hem halv 8 ungefär varje dag, och då är det bara att öppna skolböckerna. Det kanske inte är så mycket egentligen, bara jag som klagar och är lat. Men Danne ska ju också hinnas med. Och om han ska tävla i Boden får inte han vila alltför mycket i veckan, max 1 dag. Så jag kommer tillbringa nätterna i stallet hela veckan känns det som!

Jag döööör vad jag bara vill gå ut 9:an nu, kom igen.



Monday, I hate you.

Kategori:

Men nu är det bara en vecka kvar, sen har vi TP i en hel vecka. Skönt! Kommer dock bli längre dagar osv, men bättre än att ha lektioner ialla fall.

Min helg har varit perfekt! Har hunnit ha myskväll med min finaste flickor, vi såg film, åt massa gott och bara mös på. Sen har jag hunnit åka skoter nästan hela lördagen, och skoter måste man ju bara hinna med! Sen igår så var det hoppträning med min bästa, och det mesta gick super. Är övertaggad till årets första tävling som är på söndag!

Men nu är jag strax framme på min älskade skola, blä. Hejs!




Ska ut till min lilla prins nu ♥

Kategori: Allmänt

 
 

61 dagar kvar!!

Kategori:

Älskade Fredag

Kategori:

Tjohoo, så himla skönt med helg om typ fyra timmar. Så nu är jag typ överdrivet mongoglad, hehe. Ikväll blir det tjejkväll med Ellen och Hanna! Vi ska sola, baka cupcakes, tjocka oss och tjocka oss lite till. Tror det kommer bli svin bra! Men först måste jag hem till min lilla ponny och ta hand om han.

Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Hoppträning på schemat!

Kategori:

Börjar rulla mot byn för moppekurs nu, sen ska jag så snabbt som möjligt till stallet för hoppträning. Min lilla ponny är helt toppen fin just nu, så det ska nog gå bra.

Idag har vi knappt haft nå lektoner, vi hade tp hela dagen efter lunch. Så det var nice!



Bilder - Mitt sportlov

Kategori:

Ombre Hair

Kategori: Allmänt

 
 
Har funderat på det, och det skulle vara kul att testa! Lite anorlunda. Skulle kunna prova på det om det bara blev lite färg skillnad, ungefär som på sista bilden. Skit snyggt enligt mig ialla fall! 

Skola hela veckan lång

Kategori:

Har varit ganska så dött här ett tag. Men nu har skolan börjat om, så bloggen hinns inte med. Just nu så sitter jag på skolan och väntar på att TP:n ska börja, drygt säger jag bara. Ikväll är det pluggning som gäller, den har skjutits upp allt för länge.. Så Mammi är snäll och hjälper mig med Danne.

Ni ska få lite bilder från mitt lov nån dag då jag har tid tänkte jag! Men nu har jag annat att göra, pusshej.