You can walk straight through hell with a smile

Kategori: Allmänt

 
 
Här på bloggen var det dött. Sitter ialla fall här ny duschad och bara tar det lugnt. Kom just hem från stallet där jag har varit sen igår på eftermiddagen. Hjälpte till att vara ledare på en övernattning med 26 ungar som skulle sova där. Kan ju säga att det inte blev så mycke sömn! 
 
Igår fick Danne ett lagomt pass i ridhuset på ungefär en timma, sen idag fick han ett långt pass på 2 och en halv  timma. Fast jag skrittade i 1 och en halv timma typ. Danne har blivit lite tjock och att skritta bränner ju mest fett, så det var ganska passande ;) Imorgon så ska jag nog bara skritta lite i skogen en sväng och ta det lite lugnt. Juste, har hunnit raka klart han också + att jag har hunnit bada han, så nu är han jävligt snygg! 
 
Vet inte vad jag ska göra ikväll.. Men nu ska jag ialla fall hämta min söt bror på dagis, sen kommer pappa hem med skrov från grillen! yum

Sista praodagen imorgon!

Kategori: Allmänt

Sötnosar!
 
Skulle lätt kunna stanna här en vecka till. Kommer sakna alla jätte mycket! 
Jag hann ialla fall bara rida Danne idag, Emmelie följde mig och Vendela ut, så hon red Zacke och Vendela red Lelle. Men det är ju svin kallt ute och jag glömde vantar, så mina händer var typ blåa, shit asså! + att det är jätte halt, igår när jag och Alicia red Lizze och Woezer så halkade Lizze hela tiden nästan, man måste börja sätta brodd på hästarna redan.
 
Men som sagt så ska jag hem imorgon, pappi kommer hit och hämtar mig och Danne. Men jag saknar alla vänner hemma och sådär..  Så nog blir det ju lite kul att komma hem också! Nu ska jag sova, eller åtminstonde försöka. Godnatt sötisar!
 

It's like wishing for rain, as i stand in the desert

Kategori: Allmänt

 
Sitter just nu och typ gör ingenting, känner mig helt lat. Men jag har ändå mockat hela stallet, gett alla hästar vatten i hagen, smörjt massa av Annas saker och städat Vendelas rum idag. Men jag har as ont i ryggen nu och jag vet inte varför.. Men jaja, ialla fall så ska jag hem imorgon. WÄ. Kommer sakna allt folk här, alla är så snälla och trevliga.. 
 
Vi ska ialla fall snart äta, tror det skulle bli tacos! Love it. Sen så ska jag och Vendela ut och rida, har inte ridit än, Shiiit. Men ska ta ut Danne på en sväng och sen får vi se hur många andra jag hinner rida! Och juste, hästarna ska ju ha middag nu. Wooops, måste fixa det! Pusshejs

Tisdag 23/10

Kategori: Allmänt

Har lite bildbrist, så ni får en söt bild på Mange. 
 
Kom ialla fall nyss in från stallet. Har släppt ut hästarna och gett alla hästar vatten och det är ju 10 stycken, så det tog ett tag. Har också hunnit mocka till alla hästar som sov inne + att jag har hunnit äta frukost. Var jätte trött imorse, så jag tänkte ta det lugnt ett tag och se nån serie eller nåt. Pusspåer

Havremoppe funkar väl?

Kategori: Allmänt

Men nu är jag ialla fall moppe ägare också. Är ju bara den lilla detaljen att jag måste fylla 15 innan jag får ta kortet. Mamma och pappa, ni kunde ju ha planerat lite bättre? 28:e december var ju lite väl sent.

Woop woop

Kategori: Allmänt

 
Har just ätit lite, så nu ska jag ut och städa hästbussen. Wihoo eller nå.. Haha nämen, sen så ska jag ialla fall rida Danne och Zacke. Sen när Vendela kommer hem så kanske jag följer ut en sväng med Woezer. Ska bara se klart det här avsnittet, tehee

Ponny Bilder

Kategori: Allmänt

Det här är Lizze. Så sjukt snygg ponny alltså! Har inte ridit den, men helt underbart snygg.
 Det är en försäljningsponny, så den är till salu. På irland kalla dom den för ''Funny Eyes'' och man förstår ju varför, grymt coola ögon!
 
Det här är Blondie och den är så grymt söt! Den hoppar sjukt bra också har jag sett, han kommer gå dom högsta klasserna det är jag säker på. Har ridit den några gånger och det är också en försäljningsponny så den är också till salu!
 
Det här är Jack. Alicia brukar rida och tävla honom, det är också en försäljningsponny så han är alltså också till salu. Den red jag ialla fall igår, jätte fin och hoppar riktigt bra. + att han är ganska så snygg i Dannes rosa täcke ;)
 
Zacke är också till salu, helt otroligt snäll ponny och söt är han också såklart!
 
Det här är Vendelas sötis Lelle!
 
Alicias gulliga ponny Chesney!
 
Och min egna lilla Munsboro Dice, världens bästa! ♥
 
Jag hade ingenting att göra imorse, så jag gick ut och fotade dom här sötisarna lite snabbt. Bara för att min blogg håller på att dö ut av alla tråkiga inlägg! Så nu fick ni lite bilder.
 
Har hunnit mocka stallet och släppt ut hästarna, gett dom mat osv. Tog in ponnysarna som sov ute, så dom får vila i stallet några timmar. Sen ska jag kvälls mocka till dom som har varit inne på dagen och rida dom som ska ridas. Sen ska jag inte göra något speciellt idag! Nu tänkte jag se ett avsnitt 90210, det är en serie som jag har börjat se. Var väl lite sådär, men tänkte fortsätta se om den blir bättre senare! Pusshej

Ge oss sommar

Kategori: Allmänt

 
Igår så kom det några från gotland och provred några försäljningsponnyer som Anna har, så jag red Blondie för att typ visa han för dom som kom för att provrida. Sen så red vi ut också, å då red jag både Blondie och Zacke ett litet tag. Och Danne skötte sig också super!
 
Idag så har jag hopptränat för Daniel Svensson och Danne var så jävulst fin!! Herregu vilken ponny jag har. Hoppade inte så högt eftersom vi har tagit det så lugnt med hoppningen ganska länge, men nog jävlar kan han nog! Han är helt bäst, jag är så stolt över min lilla prins! ♥
 
Har också mockat i stallet och så, sen så har jag också hunnit rida Jack och Blondie idag tillsammans med Vendela som red Lelle och Zacke. Det gick då bara fint. Det är så många fina ponnysar här ju!
 
Just nu ligger jag i sängen och funderar på att gå ner och fika lite, men vet inte om jag orkaar. Tänkte försöka hitta mig en serie jag kan börja se, så vi hörsss

Godnatt!

Kategori: Allmänt

 
Tänkte bara snabbt säga att jag har mockat hela stallet idag! Duktigt. Sen så har jag och Alicia varit ute och ridit, vet inte vad min häst heter egentligen men vi kallar den för Blondie. Skit söt!
 
Nu har vi/jag just sett det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries, lyckaa ♥ Så bra det är!! 
Alicia somnade direkt, så jag tänkte också sova nu.
Så godnatt sötosar

Vidare mot Vindeln!

Kategori: Allmänt

Danne var jätte duktig idag. Blev bara ett lite kortare dressyrpass! Sen så behövde Anna verkligen hjälp i stallet, så då blev det att fara till vindeln ikväll. Och jag är här nu!

Min otur som vanligt

Kategori: Allmänt

 
 
Som säkert dom flesta vet så har jag legat på sjukhus inatt. Och många har frågat, så jag tänkte berätta vad som hände liksom ;)
 
Öhm, jag och Emmeli var ute och red ute i skogen. Vi red in på en grusväg och efter ett tag kom vi till en äng, så blev det full galopp, haha! Sen när vi skulle galoppera tillbaka över ängen så fick jag inte stopp på Danne, han sprang så jävulst fort och blev så stark i munnen. Så jag tänkte typ ''spring då, din jävel'' hah. Så när vi kom fram till slutet av ängen och skulle sakta av så började jag dra i tyglarna, men han brydde sig inte. Så jag drog mer och mer. Till sist allt jag kunde, men då gick tränshelvetet sönder. Hela hacket (en grej man har istället för bett) låstnade. Emmeli fick ju stopp på sin häst, men Danne fortsatte upp och tillbaka på grusvägen. Jag hade tappat tyglarna och allt å eftersom han inte ens hade på sig nåt träns så spela det ingen roll.
 
Haha men asså satan vad snabb ponny jag har, det gick så satans snabbt så jag vet inte vad. Jag typ drog han i öronen och i pannluggen för att försöka få han och stanna. Men till slut så kom vi fram till sista raksträckan, då var det typ en sånhär korsning, med en större väg där det kör bilar. Så jag tänkte ju ''Asså kommer det en biljävel här, jag dör ju. Jag och Danne blir ju jävlat bara mos''. Så jag försökte ta mig av. Och till sist, just innan vägen kom så kastade jag mig av och typ landade på huvvet eller nå, jag vettefan. Kommer inte ihåg hur jag tog mig av eller hur jag landade, men vi tror det var så! Jag vet bara att jag hoppade av då Danne sprang jävlat allt han kunde, så det gick snabbt. Jag kan ha svimmat, men ingen såg ju fallet eller nå så vi vet inte och jag minns inte.
 
När jag ställde mig upp hade Emmeli kommit fram till mig och jag hade tydligen varit helt konstig, jag hade pekat hemmåt ''Där är Danne, jag ska hämta han!!'' Och emmeli typ: ''Nej, sätt dig ner Jossan.'' Sen hade jag sagt '' Jag ska hämta Danne!!'' åsså hade jag gått åt ett helt annat håll än där jag hade pekat. Jag var helt borta. Å jag kommer ihåg att jag inte såg så mycket, det var nå cp med min syn, och att mådde illa som satan. 
 
Jag tog mig ialla fall till Umeå sjukhus på akuten. Emmeli skjutsade mig! Så jag fick stanna på sjukhuset hela dagen och sova över där. Nu är jag tillbaka i lägenheten och jag har tydligen bara hjärnskakning och är väldigt ljuskänslig. Får egentligen inte rida eller vara på skolan på en hel vecka. Men jag kunde sträcka mig till att inte hoppträna ikväll ialla fall.. Men jag ska rida ikväll ialla fall! Mehehehe. Men själva händelsen var lite obehaglig faktiskt!
 
Förstår att typ ingen orkade läsa! Men nu behöver ingen fler fråga ialla fall.

Prao dag 2

Kategori: Allmänt

 
Blev ett dressyr pass idag. Danne var väldigt känslig i munnen så man fick knappt ta nå i han, men sen märkte vi att han hade sår i munnen. Så vi gjorde det bästa av situationen och red med extremt mjuka händer, sen så blir det hack imorgon. Så han slipper bettet!
 
Nu har vi precis duschat och ska fara och äta på tre kronor. Sen åker vi upp till ridklubben där min själva ''prao'' börjar. Var inte så många elever, så vi är nog hemma vid 9 eller nåt sånt! Det var min dag.
 
Och förresten satan vad det är kallt ute, hästarna bara stod och skakade i snö/regnet, så vi har redan tagit in dom för kvällen. Så dom står och myser i sina boxar och jag antar att vi ska dit och ge dom kväll senare ikväll!

Sjukt ju..

Kategori: Allmänt

 
 
 
Kolla på typ 03:15.
Sataan

Prao dag 1

Kategori: Allmänt

Min och Emmelis söta åsnor!
 
Idag åkte vi till stallet kring 10 och red Danne å Barret. Blev galopp träning i skogen och avslutade med lite klättring uppför sandtaget. Prinsen skötte sig jätte bra, lite sär bara, men helt ok. Han kommer ha lagomt med träningsvärk imorgon, så då känns det som ett lyckat pass. Vi gjorde det vanliga mockade packa hö osv. Sen har jag inte gjort så mycke mer.
Förutom själva ''praoen'' som började 17:30 - 20:15. Det blev tre dressyr lektioner!
 
Igår fick jag rida Ronjas söta lilla B-ponny, vi for en sväng i skogen och det var skit kul. Sen så skrittade jag bara Danne i ca. 40 min. Helt lagomt efter så länge i transporten :)
 
Är helt själv i läggan nu, eftersom Emmeli jobbar. Så jag sitter och dunkar some music, äter popcorn och ser lite tv. Funderar på att starta en film! Men vi får se. Förresten så vill jag bara säga att jag kommer i princip bo i stallet dom här två veckorna, så om jag bloggar kommer jag nog mest babbla på om hästar och lite sånt.

Då vet ni!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Hahaa, sant
 
Nu tänkte jag ta en dusch, sen ta nånting att äta och krypa ner i min mysiga säng och se ett avsnitt VD. Vet inte hur många gånger jag har sett alla säsonger nu, men minst 5 gånger. Tihii, pusss 

Let's go!!

Kategori: Allmänt

I gave you my heart and you gave me no breakfast

Kategori: Allmänt

 
Tjenatjena Jossan hära! nä skoja. Meen jag chillar nu med min Caj. Tre veckor utan den sötisen.. neei. På höstlovet ska hon troligtvis till huvudstaden och se One Direction. UTAN MIIIIG, asgmkasmvkmf. Å nu har vi ju då två veckors prao. Blir väl många telefonsamtal istället då! Haha åh vad töntiga vi är, klarar inte att vara ifrån varandra typ.
 
Jag har ialla fall börjar packa lite av mina vanliga saker, smink, vardagskläder osv. Sen när jag kommer till mamma ikväll ska jag packa Dannes saker + alla ridkläder och sånt. Ser inte fram emot bilresan tidigt på morgon en.. Men när vi väl är framme blir det awesome!!

Never Back Down

Kategori: Allmänt

 
 
Jag Cajsa och Erik sitter och ser den här nu. Den är grym!
 

Mys Fredag!

Kategori: Allmänt

Har varit grymt chill dag. Vi slutade 20 över 11 och då for jag direkt till Danne och red å så. Sen tog jag bussen till byn igen och hämtade mina söta bröder på skola och dagis. Sen så gick vi hem och bakade kladdkaka! Sen så blev det fredags standard med tacos till middag. Sen så kom Adam hit ett tag. Men han har farit nuu.
 
Så jag tänkte fara till min fina vän cajsi nu! För, jag ska ju som sagt på prao nere i Vännäs en vecka och sen en vecka i Vindeln. Så då vill jag ju hinna träffa mina finfina vänner innan jag far liksom. Heeeh. 
Och juste, det är ju en veckas lov efter det också. Så tre veckor utan skola, fyfan vad skönt!!
 
 
Jag hopptränade Nalle igår och han skötte sig väldigt bra faktiskt! 
 

Red Head

Kategori: Allmänt

 
På sista bilden ser det väldigt rött ut. Men det är inte riktigt så, det är mer brunt i verkligheten!

Fredag ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! Jag har sovit typ fyra timmar inatt eftersom jag pluggade till 2. Sen upp och ta bussen till Hästarna och ge dom mat!
 
Haha känner att min humor är på topp.. När jag kom in till Mammi nyss så gick jag förbi den stora spegeln i hallen och såg att jag hade ett stort jävla fett knä. Jag typ, whaat? Så hade jag tydligen varit så stressad så jag hade inte kännt att jag hade typ två sockar i mina jeans vid knät. Så alla som har sett mig idag måste ha trott att jag hade typ en sån här stor fet böld eller nå.. HAHA åh det såg så fult ut! Men är man övertrött så blir allt kul!
 
Idag blir det en ganska chill dag tror jag. Vi ska ha manusläsning till TP, kommer bli aas kul!! Tror jag ialla fall
 
Men nu kommer snart bussen, pussarrr
 
 
Nämen titta vad jag hittade. En söt liten Maffian, lill Maffeee

Godmorgon sötisar!

Kategori: Allmänt

Idag har jag hoppträning + att ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries kommer ut!! Perfekt dag.
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

tja jag har bildbriiist
 
Efter jag var hos läkarn så gick jag till Elin, åt go middag och sen färgade hon mitt hår! Blev riktigt nöjd, blev en mörkbrun färg med lite rött i. Yes! Nu ska jag plugga som satan, måsta hinna klart en engelska sak till på Fredag. Kääämpa på
 
pussii 

Piteå!

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen påväg till piteå till en läkare. Dagen har gått ganska fort, vi hade tal på engelska och jag fick betyget C. Är ganska nöjd ändå eftersom jag hade typ F i engelska förra året.. heh! Då vet nii, pusss

Drygaste dagen

Kategori: Allmänt

Ehm, ja. Vad ska jag skriva, har knappt sovit nå inatt, det har varit den drygaste skoldagen ever och jag har så helvetes mycke mensvärk så jag får daamp. 
 
Kom just hem från Danneboiii, tur att han ialla fall kan göra en lite gladare. Nu ska jag se ett avsnitt Vampire Diaries och rensa tankarna, sen ta tag i allt jävla plugg!

The Vampire Diaries

Kategori: Allmänt

 
Gaaah. Längtar! ♥

Jag vill ha sommar!

Kategori: Allmänt

Det regnar ju fan bara nu..
 
 

Just pretending that we're cool

Kategori: Allmänt

Haha asså.. vi har nå fel. Allvarligt
 
Men ialla fall kom min söt caj hit igår kväll. Vi har bara tagit det lungt liksom.. Imorse for vi till stallet och gav hästarna mat. Sen har vi ätit frukost och sett How I met your mother. Haha asså det är så sjukt grymt! pusss

Lördag ♥

Kategori: Allmänt

Saatan vad det regnar! Kom just hem från min brors två hockey matcher. Så söta dom är! Haha, det flyger spelare hit och dit.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, eftersom att Cajsi är i Kiruna. Typ världens ände.. Så då vet jag inte vad jag ska hitta på liksom. 
 
Igår så rakade jag HELA Danne. Det tog lite mer än fyra timmar, fredags nöjet juu. Sen så fick han ett pass på ungefär 45 minuter i ridhuset. För det går seriöst inte att rida ute, det öös regnar. 
 
Sjukt intressant inlägg, verkligen. Meen nu ska jag bara äta nånting snabbt och sen dra till stallet! pusss
 
sötast

Godnatt!

Kategori: Allmänt

 

Torsdaag

Kategori: Allmänt

Har bildbrist.. heh
 
Men jaja. Asså guuu, vad jag har träningsvärk. Jag och Cajsi var på gymmet igår och idag på idrotten körde vi styrka. Min mage har t-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k. Det är då man börjar undra hur otränad man egentligen är.. Gjorde inte saken bättre att igår kväll hade Danne damp, typ hoppade och stuttsade. Han har så grymt mycket energi just nu och lägger den på lite fel saker.. ;)  Men det gick bättre på slutet!
 
Sen ikväll så ska jag träna mammas kompis häst på hoppträningen. Våran gamla häst också! Fagge mannen, som jag och mamma red in själva. Sen så ska jag hoppa Danne också! Sen måste Maffe också ridas. Så jag ska bara kasta i mig lite mat och bege mig mot stallet, livet lekerrrr. puss

- Let's go crazy

Kategori: Allmänt

-
Hej på er! Idag är det torsdag. Tror jag? Så ikväll har jag hoppträning. Niiice! Tar nog med danne också, kanske. Märkte just att det här inlägget var sjukt onödigt, hejs

Nytt!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Klickade just hem dom här mobilskalen. Justin Bibaaah

Kan bjuda på en söt bild på min älskling ♥

Kategori: Allmänt

 
 

Let's pretend it's love

Kategori: Allmänt


 Kom för ett tag sen hem från utvecklingsamtal på skolan. Och som jag skrev tidigare så går det åt rätt håll för mig! Jag hade tydligen fått B på något engelska prov som vi hade för ett tag sen. Och eftersom att jag fick F i engelska förra året, så är det sjukt bra för att vara jag. Sen så går svenskan bättre och bättre, så det är bara att fortsätta kämpa och plugga! 
 
Jag har så sjukt fucking jävla ont i magen, så det har inte varit en bra dag för mig i övrigt.. Men jag ska försöka somna tidigt ikväll, även fast jag vet att det inte kommer gå. Haha!
 

Måndagar kan bara gå och dö.

Kategori: Allmänt

If it still hurts, you still care

Kategori: Allmänt

-
Godmorgon sötisar. Jag har hunnit ta bussen till mamma, släppt ut danne och gett hästarna mat på morgon. Ganska duktigt med tanke på att jag inte är så morgonpigg..
Och idag så tog jag fram vinterjackan, grymt skönt! Men nu kommer snart skolbussen. pussar